Coneix (dic)

Som un grup de persones amb diferents orientacions profesionals que col·laborem i que tenim en comú la passió i la voluntat d’acompanyar a les persones, comunitats i empreses en el viatge d’entendre les relacions personals i el potencial humà com a factor capacitant.

Què és?

Som un grup de professionals que col·laboren per dotar i acompanyar a persones, comunitats, entitats i empreses en un marc conceptual i procedimental que posa a la persona al centre i s'enfoca a trobar solucions.
No ens quedem amb el difícil que a vegades semblen les relacions, perquè busquem detectar les necessitats i les oportunitats que ofereixen, expandir les possibilitats de creixement, l'adaptabilitat i l'evolució que aporten a la mateixa persona i a les institucions que representen.

Amb que ens identifiquem?

Creiem en el que fem i creiem en les persones això ens posiciona com a buscadors incansables de solucions on el nostre lema és: fem-ho fàcil!.
Les relacions humanes i la convivència quan es donen des de la confiança, el respecte i l’entesa son eines increïblement capacitadores, creen pilars forts, cuidar-les és tant o més necessari que cuidar qualsevol altre aspecte de l’organització.

Qui forma part?

Totes les persones a les quals hem acompanyat perquè d'elles sempre hem après, elles són el nostre banc de recursos, inesgotable per cert. També els professionals amb els quals compartim propòsit i filosofia de vida i que tenen diferent origen formatiu: treball social, dret, psicologia i educació social amb diferents especialitzacions com el coach, l'artteràpia, la mediació, la comunicació no violenta, la meditació, l'autoprotecció, etc.

Projecte Human

Implementació de la planificació centrada en la persona en les estructures de suport de centres especials de treball de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental.

Qui la fa créixer?

I totes aquelles persones individuals que amb més de 200 processos d’acompanyament ens han deixat créixer al seu costat però que el individualisme les fainvisibles, tot i que no als nostres ulls. especialitzacions posteriors com poden ser el coach, l'arterapia, la mediació, la comunicació no violenta, la meditació, l’autoprotecció, etc.
Diputació de Barcelona, Ajuntament de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Boi, Ajuntament de Martorell, Ajuntament de Igualada, Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, Ajuntament de Vilanova del Camí, Fundació Pere Tarres, ICO institut oncològic, Fundació Tallers, DINCAT Federació, DINCAT Associació Empresarial, ALLEM Federació, CIPO, Aspros, Grup Alba, Grup Auria...

Enfocats en oferir solucions en la resolució de conflictes

Dins de l’àmbit de la discapacitat intel·lectual i/o el trastorn mental...Les relacions humanes i la convivència quan es donen des de la confiança, el respecte i l’entesa son eines increïblement capacitadores, creen pilars forts, cuidar-les és tant o més necessari que cuidar qualsevol altre aspecte de l’organització.

"Per nosaltres els valors son molt importants, quan aquests estan alineats entre dues persones l’entesa esta assegurada, per aquest motiu mostrem els nostres."

Laia González

“Els professionals de la mediació comunitària facilitem el diàleg sempre des d'un punt de vista imparcial a particulars, empreses i entitats públiques o privades"

Oscar Negredo

"Quan les persones se senten escoltades, deixen la lluita i col·laboren buscant solucions"​

Núria Sànchez

"Tenir el cor amable ens obre les portes a l'escolta empàtica d'un mateix i de l'altre"

Albert Aguirre

"La cooperació és essencial per permetre'ns desenvolupar-nos en totes les dimensions"

Èlia Campdeprados

"És el moment de tenir una ment oberta i imaginar un altre món"

A. Marcx

dialogar, intercanviar, crèixer

(dic)

Segueix-nos

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram