Coneix-me (dic)

Vaig néixer el 2012 fruit de la necessitat d’evolució de diferents professionals del tercer sector amb la intenció d’investigar posicionaments, estils, eines i processos per i amb les organitzacions que provoquin adaptabilitat, garanteixin sostenibilitat, generin confiança, estiguin centrades en les persones i tinguin un enfocament en solucions

M'acompanyen

Persones que mitjançant equips de treball, en comunitat, amb diferents orientacions professionals i experiencials col·laboren i co-creen. El que ens uneix és la passió i la voluntat d’acompanyar a les persones i a les organitzacions en els processos d’entendre, tenir claredat i trobar solucions. El nostre posicionament és tenir les relacions personals com a oportunitat, la diversitat com a riquesa i la qualitat humana com a factor capacitant.

Ens identifiquem

Ens iditifiquem amb l’expressió que a vegades ens diuen sobre nosaltres, sou “experts” en fer-ho fàcil, i estem d’acord, si les coses poden ser senzilles millor que complicades, no volem dir fàcils o sense mèrit, volem dir accessibles per tothom, àgils i que no deixin a ningú enrere.

Ens identifiquem amb ser autosostenibles per aquest motiu les nostres línies d’investigació se subvencionen amb allò que sabem fer, posem el nostre coneixement a la disposició de Dic per garantir uns ingressos que facin viable aquest propòsit. És el nostre compromís amb la societat.

Ens identifiquem amb no seguir tendències metodològiques sinó moviments que procedeixin d’un canvi de paradigma intern, creiem que aquesta és l’única font d’honestedat possible, sense això la confiança és només un ideal.

(dic) és i serà

Totes les persones i organitzacions que s’identifiquin amb els valors de Dic i amb el seu propòsit. Dic és i serà una organització oberta basada en la col·laboració i la transparència. Dic permet crear xarxa de coneixement i espai de reflexió de dilemes, enfocada en compartir i en generar abundància.

Poden haver diferents maneres de col·laborar: dóna a conèixer l’organització, segueix-nos a les xarxes, planteja’ns un neguit o una necessitat no coberta, proposa una col·laboració, contracta algun servei, etc.

(Procés Human)

Ser centrats en les persones a les organitzacions del sector de la discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental

Qui em fa créixer

Totes les persones que hi col·laboren, tenint present les diferents fórmules de col·laboració. Algunes són més invisibles pel seu caràcter individual que d’altres, però a totes les tenim presents. 

Alguns dels ens són: Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Ajuntament de Martorell, Ajuntament d’ Igualada, Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, Ajuntament de Vilanova del Camí, Fundació Pere Tarrés, ICO institut oncològic, Fundació Tallers de Catalunya, DINCAT Federació , DINCAT Associació Empresarial, ALLEM Federació, CIPO, Aspros, Grup Alba, Grup Auria, Acudam, Fundació el Maremes, Tegar,  …

"Per nosaltres els valors son molt importants, quan aquests estan alineats entre dues persones l’entesa esta assegurada"

Laia González

“Facilitem el diàleg sempre des d'un punt de vista imparcial a particulars, organitzacions i entitats públiques "

Oscar Negredo

"Quan les persones se senten escoltades, deixen la lluita i col·laboren buscant solucions"​

Núria Sànchez

ELIA CAMPDEPADRÓS

"La cooperació és essencial per permetre'ns desenvolupar-nos en totes les dimensions"

Èlia Campdepadrós

" Totes les persones mereixem organitzacions basades en les persones"

Beñat Etxabarri

" Acompanyo a persones des del SER perquè tot el seu potencial humà floreixi "

Iban Galletebeitia

" Crec en organitzacions com a context potenciador de les persones on cada individu pugui desplegar el seu talent i creativitat "

Silvia Serna

" Transparència i bona comunicació són claus per a generar relacions de confiança en les organitzacions "

Jose Rodríguez

dialogar, intercanviar, crèixer