( Escampar i sembrar els treballs realitzats per contribuir a trobar altres maneres de solucionar )

El propòsit és fer accessible, sense una participació activa en la recerca, el foment de la cura de la convivència i la garantia de la sostenibilitat

Logo

Guia per l'accés a la mediació

Com_resoldre_conflictes.jpg.190x274_q85

Llibre: Com resoldre conflictes.
Editorial la Mar de fàcil

.

Doc2_page-0001

Obra de teatre: Romeo i Julieta un final alternatiu

.

Treball fet per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del grup de mediadors comunitaris de diferents ajuntaments de Catalunya i dels grups d'autogestors de 5 entitats sòcies de Dincat.

L'objectiu escoltar i plasmar les necessitats de cadascuna de les parts per fer de la mediació un procés útil i accessible per a tothom.

Visualitza el document.

Llibre sobre com resoldre conflictes escrit en Lectura fàcil.

Aquest llibre ofereix consells i orientacions per prevenir i resoldre els conflictes de manera autònoma i positiva.

Amb ell es pot treballar en grups i/o individualment temes com convivència, conflicte o problema, enfoc en solucions, etc.

Adquireix el llibre en aquest enllaç.

Producció pròpia per a donar a conèixer com pot canviar la història amb cultura de pau veient com va ser la història amb cultura de lluita.
A vegades les situacions ens fan veure que les solucions són blancs o negres però la història hagués pogut canviar si en comptes de lluitar s'hagués buscat la solució?
Tal vegada sí, però com es fa?, entenent que la solució depèn de tots i col·laborant per a trobar la manera en què tots guanyem.
Amb el vídeo es pot treballar la cultura de pau en espais de convivència, col·legis, residències, clubs, família, etc.

Aquí tens el vídeo de l'obra.

estils comunicatius

Estils comunicatius

dav

Posicionament resolutiu

NURIA1

Ràdio Vilanova
Humanfull

Producció feta conjuntament amb Fundació el Maresme, grup autogestorsDincat, programa ciutadania activa i dins del marc del projecte Jo decideixo, jo resolc de Dic Associació.

En ell podeu veure a les persones que varen participar del projecte explicant els tres estils de comunicació, assertiu, agressiu i passiu i les seves conseqüències.

Es pot utilitzar per treballar-los en entorns de convivència.

Veure el vídeo.

Producció pròpia dins del marc del projecte Jo decideixo, jo resolc amb Fundació Tallers de Catalunya.

Aquest és el resultat del treball de les persones que van participar i que van voler transmetre  el que havien reflexionat a tota l'estructura de l'organització; una mostra de com inculcar una filosofia de resolució de conflictes en l'organització.

Amb el vídeo es pot treballar el posicionament necessari per conviure en entorns laborals.

A l'espai de Humanfull  de Ràdio Nova, un espai de converses on s'analitzen frases fetes i per a cultivar el benestar emocional, el creixement personal i la  psicologia positiva amb  Nuria Sánchez, mediadora, consultora i formadora 

Escolta aquí les seves intervencions.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram